Σελίδες

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2011

Βιβλιοπαρουσίαση: "Outliers"



Η Φιλελεύθερη Βιβλιοθήκη σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Malcolm Gladwell «OUTLIERS», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον κ.Αλέξανδρο Ηλιόπουλο, επιχειρηματία στα κοινωνικά δίκτυα, αρθρογράφο και ιδρυτή του Liberal’s Café, τo Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 7μμ στα γραφεία της Φιλελεύθερης Συμμαχίας (Πανεπιστημίου 64, 7ος όροφος, είσοδος από τη στοά).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Στην προσπάθειά μας να κατανοήσουμε τους επιτυχημένους ανθρώπους έχουμε εστιάσει πολύ στην ευφυϊα τους, τη φιλοδοξία τους και τα προσωπικά χαρακτηριστικά τους. Αντιθέτως, ο Malcolm Gladwell ισχυρίζεται πως πρέπει να παρατηρήσουμε το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται, την κουλτούρα τους και τη γενιά στην οποία ανήκουν. Στο βιβλίο ο Gladwell αποκαλύπτει τι κοινό έχει ο Bill Gates με τους Beatles, γιατί δεν ξέρετε πολλά για τον πιο έξυπνο άνθρωπο στον κόσμο, γιατί σχεδόν κανένας σταρ του Ice Hockey δεν γεννιέται το φθινόπωρο και πώς ο τόπος γέννησης των πιλότων αεροσκαφών παίζει ρόλο σε αεροπορικά δυστυχήματα.

Οι ζωές των Outliers – άνθρωποι με επιτυχίες που ξεπερνούν τη συνηθισμένη εμπειρία – ακολουθούν μια παράξενη και απροσδόκητη λογική και ένα «σχέδιο» για τον δρόμο προς την επιτυχία, το οποίο αποκαλύπτει ο Gladwell σε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο.


Πληροφορίες και δανεισμοί βιβλίων στο τηλ.:
0030.697.66.43.850